Behandlinger

Book en tid


BehandlingerZoneterapi

Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform og bliver brugt af alle i alle aldersgrupper.
Jeg masserer og trykker på punkter på underbenet, fodsåler og fodryggen. Det er en behagelig og afslappende behandling, som tilpasses dig.

Grundprincippet i zoneterapi er, at der er bestemte zoner på fødderne, som svarer til et organ eller område på kroppen. Jeg undersøger fødderne grundigt, behandler de ømme zoner og benytter samtidig min baggrundsviden om energibaner. Sådan er zoneterapi med til at rette op på dine ubalancer og forbedrer samtidig kroppens funktion og helingsproces.

Du vil undervejs i forløbet mærke en positiv ændring i dit velbefindende ellers stopper vi behandlingen.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres en journal, som du er velkommen til at læse.

Alle har specielle forcer og mine er:
• Smerter i bevægeapparatet: smerter i nakke, skulder, albue, lænd, knæ, iskias, hælspore mm.
• Hovedpine, migræne, nakkespændinger mm.
• Stress, træthed og søvnløshed
• Fordøjelsesproblemer

Så døjer du med en eller flere af disse symptomer, kan jeg varmt anbefale dig at booke en tid til zoneterapi eventuelt ansigtszoneterapi.

Klik på knappen for at booke en tid.

Jeg glæder mig til at se dig.Ansigtszoneterapi:

Ansigtszoneterapi er en fantastisk behandling – afstressende, beroligende, meditativ – velvære uden lige - for krop og sjæl.

Ligesom almindelige zoneterapi på fødderne berøres akupressur punkter, energibaner, zoner og nervebaner. At blive berørt på den blide vidunderlige måde i ansigtet. Det skulle alle prøve. Hmmmm. Lækkert. Det har en hel fantastisk afstressende effekt på hele kroppen.

Nu har jeg oplevet, nogle mener fødder er noget af det grimmeste, der findes på kroppen. Skulle det være tilfældet for dig, er det jo skønt, du kan få zoneterapi i ansigtet i stedet for og med den samme gode effekt, som du kender fra den traditionelle zoneterapi..

Jeg har desuden oplevet nogle af mine klienter, der tidligere valgte almindelig zoneterapi på fødderne, fortrækker at få ansigtszoneterapi og så virker det jo samtidig opstrammende.

Ansigtszoneterapi kan med fordel anvendes som almindelig fodzoneterapi og med fordel hvis du døjer med stress, ansigtslammelser, demens, hovedpine, træthed og adhd.

AcuNova Akupunktur:

AcuNova virker anderledes end andre akupunktursystemer. Akupunkturpunkterne ligger i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle centre, hvorfra der sendes signaler til hjernen og derigennem påvirkes forskellige dele af kroppen.

Det er nøglen til AcuNovas virkemåde.

Lad mig give et eksempel. Et hold i nakken: Når jeg rammer det helt rigtige punkt med en akupunkturnål, føler klienten ofte en svag elektrisk strøm. Det er pga. nålen starter en proces. Dvs. der starter en strøm med en bestemt frekvens.

Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens. Via blodbanen flyder hormoner og de helsebringende stoffer fra punktet til det syge område og starter omgående en reparerede proces.

Jeg bruger ofte et par nåle i forbindelse med zoneterapi for at forstærke effekten og det giver et rigtig godt resultat.Åbningstider

Mandag 9-18

Tirsdag 9-18

Onsdag 9-15

Torsdag 9-18

Fredag 9-16


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System