Profil

Book en tid


ProfilOm mig

Jeg har gennem hele min opvækst selv afprøvet rigtig mange forskellige former for alternative behandlinger. Med en mor som zoneterapeut, kunne det ikke være anderledes.

Da jeg var yngre, døjede jeg meget med migræne. I dag ved jeg heldigvis, hvis den voldsomme hovedpine skulle dukke op, kan der ofte gøres noget, inden det bliver til opkast, massiv hovedpine og nedrullede gardiner. Dejligt der er noget der hedder zoneterapi, det har hjulpet mig helt enormt.

Jeg har gennem hele min skolegang haft et stort handicap og det er ordblindhed. Jeg har kæmpet mig igennem uden den store succes. Heldigvis tog jeg på et tidspunkt springet og gik i lære som zoneterapeut.

Jeg kunne jeg komme i mesterlære på Hestehavens klinik og suge godt af min mors erfaring. Al skolemæssigt blev taget på Innowell, meget af det på onlinebasis. Så de sundhedsfaglige fag, anatomi/fysiologi, psykologi, klinikvejledning, førstehjælp, introduktion til andre alternative behandlingsformer samt ikke mindst selve zoneterapidelen er bestået. Som 27-årige fik jeg papir på min uddannelse.

Zoneterapi er en fantastisk behandling, som er min base.

Jeg har fået et helt fantastisk forhold til den ældre aldersgruppe. Jeg futter rundt i min bil på plejehjem i Grenå. Jeg elsker at give den ekstra omsorg og lindre og være med til at give ekstra overskud ud fra deres forudsætninger.

Siden færdiggørelse af uddannelsen, har jeg taget yderligere kurser:
- Hovedpine/migræne samt spændinger i nakke og skulder
- AcuNova akupunktur
- Ansigtszoneterapi
- BARS

Jeg vil glæde mig til at se dig på klinikken.
Klinikken – hvor du er i centrum.Åbningstider

Mandag 9-18

Tirsdag 9-18

Onsdag 9-15

Torsdag 9-18

Fredag 9-16


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System